fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
100.00 лв./месец

НЕДЕЛНАТА ДЕТСКА ШКОЛА твори и играй с Мега

...за малки... и по-големи:)

Деца и родители! 
Да творим и да се забавляваме, 
да създаваме нови красиви неща, 
с цветовете и магията на изкуството да открием света,  да използваме онлайн не за училище и за дължения, а за глътка творческо разнообразие! 

 

„Всяко дете е творец. Проблемът е как да се запази такъв като порасне.“ 
Пабло Пикасо

всяка неделя

Всяка неделя 12.30-14.00 часа онлайн. Нужна ви е камера и микрофон за да можем да комуникираме лесно

деца от 5 до12 години

Малки групи 7-10 деца. Всеки може да участва, да рисува, да играе и твори!

Тук ценим свободния избор

Тук намират оазис на мечтите си и нещо по различно – няма оценки, рисуват свободно по свои индивидуални проекти, на теми, които тях ги вълнуват. Не поставяме граници на творческата изява, правим гимнастика за пръсти, за да тренираме мозъка,  рисуваме с две ръце за баланс.

Колко е важно да рисуваме

Тук няма да чуете оценки по рисуване. За децата е изключително важно свободно да рисуват, без страх, че ще сбъркат. Повечето родители не знаят как може да навредят на детето неправилната методика, изискванията и оценките по рисуване.

Ние помагаме на родители

които искат щастливо дете, които го възпитават в свободомислеща и творческа личност, която да не спира да мечтае и твори. Защото творческите професии ще са търсените и печеливши професии в нашето бъдеще.

Какво включва Неделна детска школа - твори и играй с Мега

  • Ще има мно-о-о-г-о творчески занимания, в които децата ще се запознават с различни техники в приложното и изящното изкуство.
  • Ще рисуваме с две ръце –  авторския метод на Меглена Костова, който  помага за балансиране на дясно и ляво полукълбо на мозъка – на торческата и аналитичната личност у всеки
  • Ще поощряваме креативното им мислене при изработката на красиви и практични предмети
  • Ще експериментираме и фантазираме.
  • Ще открием, че фитнес за пръстите на ръцете позволява да подобрим тяхната координация, силата, фината моторика и дори паметта.
  • Веднъж седмично в платформата ZOOM ще се провеждат нашите занимания

А най-хубавото е, че този практически курс може да си го позволи абсолютно всеки. Можете да започнете във всеки един момент и да прекратите участието си във всеки един момент. Присъединяването става с регистрация и плащане на тридесет дневен абонамент в платформата courses.megart.bg 

Да творим, рисуваме, майсторим и играем заедно!