fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
220 лв.

Основен курс за начинаещи Ползвател на Нейрографика

» въвеждащи уроци
» обучение 4 видеоурока
» без супервизия
» без сертификат

Здравейте приятели! Не е случайно, че точно сега сте попаднали на този удивителен метод наречен НЕЙРОГРАФИКА.
Може би, вече сте готови и е дошло времето, да се научите САМИ да управлявате реалността си!
В същност, какво е Нейрографика?
В превод на български е Неврографика. Автора на метода Павел Пискарьов го е нарекъл НЕЙРО или НЕВРО – защото, за да намерите отговор на казусите, по които искате да работите, това става като създавате нови неврони връзки във вашия мозък и това определя решенията които взимте, начина по който възприемате света и как комуникирате с околната среда, какви цели и мотивация имате. ГРАФИКА – защото, всичко това ще стане с помощта на лесни графични изображения и аз Меглена Костова, като инструктор по Нейрографика, в този курс ще ви науча как да правите това.
Повярвайте, обещавам ви, едно удивително приключение, дълбоко във вътрешния ви свят с маркер в ръка и метода Нейрографика!
Оттук се започва изучаването на метода с всички правила и принципи и четирите най- използвани техники, с които започваме разрешаването на всеки един казус, проблем или задача.

Основен курс Ползвател на Нейрографика е първият и най-важен курс от метода. В него се усвояват основни знания и принципи на нейрографичното рисуване. Без тези знания не можете да изучавате следващите 8 Алгоритъма в Нейрографиката! Курсът е ниво Ползвател на Нейрографикта и е предназначен за разрешаване на лични проблеми без право на преподаване.

Този курс е за Вас, ако…

 • Ако животът ви е загубил свежестта и цветовете си и искате да го промените
 • Ако е дошло времето, да се научите САМИ да управлявате реалността си
 • Ако искате да откриете нестандартен подход за решаване на проблемите ви
 • Ако искате успешна реализация или преследвате по-големи цели
 • Ако искате по ефективно да планирате и управлявате времето и реалността си
 • Aко искате да хармонизирате и балансирате себе си и отношенията с близките си на подсъзнателно ниво
 • Ако искате по един по приятен начин да се освободите от гняв, страх, тревожни състояния и стрес
 • Ако копнеете като дете да подраскате на листа (а с мен ще разберете че това да ви помогне да разрешите някой ваш казус)
 • Ако обичате да рисувате …

За метода Нейрографика

Това е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промените живота си към по-добро.

 Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, няма те нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована от П. Пискарьов като Линията на Писарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията.

Още за Нейрографиката

В основата на Нейрографиката е невропластичността,  свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Засилването и създаването на нови невронни връзки за желани цели е предмет на този метод.

Нейрографиката е метод за преобразуване на реалността и несъзнаваното. Това не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието на нашия собствен живот.

Нейрографиката е практиката за промени, която може да прилагате към всеки аспект от живота си. 

Методът и техниките на Нейрографиката позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път, да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия. 

Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

В Нейрографиката нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция. 

Павел Пискарьов, създател на метода

Нейрографиката е изкуство, с което рисувате новия си живот. Това е изкуството да моделирате себе си, да създадете своята реалност на прост и достъпен език, с която вашият свят става по-красив, по-добър, цял, единен и хармоничен.

Цел на курса:

Курс Ползвател е първият алгоритъм, с който започва изучаването на метода Нейрографика. Ще научите най-важните правила на базовия алгоритъм в Нейрографиката. Ще излезете от програмирания си свят и ще направите първи стъпки да управлявате живота си сам. 
 

Ключови теми, включени в основен курс Нейрографика:

 • Историята на метода
 • Как и къде можете да прилагате този метод
 • Основните фигури и нейрографичната линия
 • 8 основни стъпки в нейрографичната рисунка
 • 10 основни принципа в Нейрографиката
 • Алгоритъм „Разкриване на намерението“
 • Алгоритъм за “Премахване на ограничения” (три варианта)
 • Пътят за по-нататъшно изучаване на метода
282697029_722551485863415_7799550443724431117_n

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”. Вече три години помагам на много хора да променят живота си с този красив и новаторски метод. 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Да рисуваме!