fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
320 лв.

Основен курс за начинаещи Ползвател на Нейрографика

Здравейте приятели! Не е случайно, че точно сега сте попаднали на този удивителен метод наречен НЕЙРОГРАФИКА.
Може би, вече сте готови и е дошло времето, да се научите САМИ да управлявате реалността си

Впечатляващото в метода Нейрографиката е, че ако имаш проблем, може да си нарисуваш решението!  Трябва ти цел, с метода рисуваш с прости графични изображения и за да намериш отговор на казусите си, създаваш нови невронни връзки в мозъка си. А това определя решенията, които взимаш, начина по който възприемаш и комуникираш със света, какви цели и мотивация имаш. Така препрограмираш своето подсъзнание и реален живот в желаната посока.

В нейрографините рисунки, ние рисуваме живота си, семейството, работата, пътуванията, ежедневните и глобални цели. чувствата и мислите си.

⭐ За да рисуваш Нейрографика, не се изискват специални умения или опит в рисуването. Само ти трябват два черни маркера и най обикновени цветни моливи. 

😀 Нейрографиката се разбира лесно. През цялото време ще ти показвам стъпка по стъпка. 

Здравейте приятели! Не е случайно, че точно сега сте попаднали на този удивителен метод наречен НЕЙРОГРАФИКА.
Може би, вече сте готови и е дошло времето, да се научите САМИ да управлявате реалността си!
Какво е Нейрографика?
В превод на български е Неврографика.  го е нарекъл НЕЙРО (или НЕВРО) – защото, за да намерите отговор на казусите, по които искате да работите, това става като създавате нови неврони връзки във вашия мозък и това определя решенията които взимате, начина по който възприемате света и как комуникирате с околната среда, какви цели и мотивация имате и ГРАФИКА – защото, всичко това ще стане с помощта на лесни графични изображения и аз, Меглена Костова, като инструктор по Нейрографика, в този курс, ще ви науча как да правите това.

Обещавам ви, едно удивително приключение, дълбоко във вътрешния ви свят с маркер в ръка и метода Нейрографика!
В Основен онлайн курс Нейрографика се изучават  всички правила и принципи 
на метода и четирите най-използвани техники, с които започваме разрешаването на всеки един казус или цел.

В Основен онлайн курс Нейрографика се изучават  всички правила и принципи на метода и четирите най-използвани техники, с които започваме разрешаването на всеки един казус или цел.

▶ Основен курс се провежда присъствен или онлайн и получавате пълен достъп до всички видео уроци
👉 можете да започнете веднага след като се регистрирате онлайн
📌 всеки работи със собствено темпо и в удобно за вас време
▶ курса включва 6 въвеждащи урока и 4 видео урока по 120 минути
📝 получавате 4 супервизии с видео обратна връзка след предаване на задания👩 не сте сами в обучението – всеки четвъртък, имате среща с Мега, отговаря на вашите въпроси
🎓 накрая получавате международен сертификат от Института по психологоя на творчеството.

Основен курс Ползвател на Нейрографика е първият и най-важен курс от метода. В него се усвояват основни знания и принципи на нейрографичното рисуване. Без тези знания не можете да изучавате следващите 8 Алгоритъма в Нейрографиката! ане.

Основен Курс Нейрографика за начинаещи е за Вас, ако…

 • Ако е дошло времето, да се научите САМИ да управлявате реалността си
 • Ако искате успешна реализация или преследвате по-големи цели
 • Ако искате по ефективно да планирате и управлявате времето и реалността си
 • Aко искате да хармонизирате и балансирате себе си и отношенията с близките си 
 • Ако искате по да се освободите от гняв, страх, тревожни състояния и стрес
 • Ако копнеете като дете да подраскате на листа (а с мен ще разберете, че това да ви помогне да разрешите някой ваш казус)
 • Ако животът ви е загубил свежестта и цветовете си и искате да го промените

Цел на курса:

Курс Ползвател е първият алгоритъм, с който започва изучаването на метода Нейрографика – техники, принципи на метода и как вие да работие с него. Ще излезете от програмирания си свят и ще направите първи стъпки да управлявате живота си сам.

Ключови теми, включени в основен курс Нейрографика:

 • Историята на метода
 • Как и къде можете да прилагате този метод
 • Основните фигури и нейрографичната линия
 • 8 основни стъпки в нейрографичната рисунка
 • 10 основни принципа в Нейрографиката
 • Алгоритъм „Разкриване на намерението“
 • Алгоритъм за “Премахване на ограничения” (три варианта)
 • Пътят за по-нататъшно изучаване на метода

Аз съм Меглена Костова, накратко – Мега
вашият инструктор по метода Нейрографика

Дипломирана в Института по психология на творчеството. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб” и авторски метод “Рисувай с две ръце”.

Аз ще ви покажа как с помощта на метода Нейрографика можете да подобрите живота си. Научете повече тук: www.megart.bg/nevrografika/

Нейрографиката е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро.

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, нямаш нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована като Линията на Пискарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията. Нейрографичното рисуване не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието.

В основата на Нейрографиката е невропластичността, свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Създаваме и засилаваме своите невронни връзки, свързани с нещата към които се стремим.

Методът и техниките на Нейрографиката позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път,  да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

В Нейрографиката нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция.

  Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

Павел Пискарьов, създател на метода

Нейрографиката е изкуство, с което рисувате новия си живот. Това е изкуството да моделирате себе си, да създадете своята реалност на прост и достъпен език, с която вашият свят става по-красив, по-добър, цял и хармоничен.

Изучаването на Нейрографиката винаги започва от първия курс за начинаещи – Основен Курс Ползвател – Алгоритъм 1. Стартирай сега своята промяна и успех.

За по-обширни знания и умения за справяне с нещата от живота  – може да изберете между Базов пакет от първите 3 курса или МЕГА Пакет от всички девет курса Нейрографика, в които влиза и Основния курс Алгоритъм 1:

Основен курс Нейрографика за начинаещи. Алгоритъм 1

Метода Нейрографика започва да се изучава от Основен курс – Ползвател на Нейрографиката. Ще научиш техники, правилата и принципите на метода. 

Още от Основния курс  ще можеш да прилагаш метода за желани промени в живота си – постигане на цели, подобряване на взаимоотношения, справяне с емоционални състояния.

Базов Пакет – 3 курса Нейрографика

Може да изберете трите базови курса. с които ще придобиете необходимите базови знания и техники за да решавате почти всички ваши казуси с метода Нейрографика. 

С първи алгоритъм започва изучаването на метода Нейрографика. Ще се запознаете с една техника за разкриване на намерението и три техники за премахване на ограниченията. 

Тук се изучава азбуката в Нейрографиката и как да моделираме темата в нейрографичната рисунка. Запознавате се с трите основни фигури – кръг, квадрат и триъгълник, и как точно да ги ползваме най-ефективно.

Курса НейроЦвят е третият по важност алгоритъм в Нейрографиката. Тук се изучава как да ползвате енергията на цветовете в нейрографичната рисунка и това да допринесе повече и в желаните резултати. отговори, успехи.

МЕГА Пакет от 9-те курса Нейрографика

Девет  са всички курсове и  Алгоритми в метода Нейрографиката  • №1 Основен ПОЛЗВАТЕЛ • №2 НейроКомпозиция • №3 НейроЦвят • №4 НейроСкици • №5 НейроМандали • №6 НейроЧовек • №7 НейроКомуникация • №8 НейроЦели • №9 НейроВреме. 

Всеки курс включва от четири до осем техники и предоставят всякакви инструменти и насоки за решаване на житейски ситуации, взаимоотношения и цели. Всеки преминал успешно 9-те Алгоритъма получава сертификат като Ползвател на Нейрографиката от Института по Психология на творчеството.

Какво казват за Нейрографиката с Мега

Здравй Мега 🌸 Днеска приключих първия ми курс "НИВО ПОЗВАТЕЛ" при теб на живо в ателие , реално беше 2 дена, но имах чувството че мина за 2 часа ⏱ Толкова интензивно, че дори не се сетих за ядене. Друго е да е на живо, на мен лично много хубави неща се сбъднаха като присъствам при теб 🍀⬆️. Винаги има събития и резултати. Ще продължавам и другите курсове с теб Благодаря ти много 💖🤩 Горещо го препоръчвам курса при Мега 🥰👍 после ще кача и рисунките !!
Hadef Alabadi
" Препоръчвам с две ръце присъствения курс базово ниво! Ще получите море от допълнителна ценна информация от Мега на живо. Съвети, примери, идеи, и още много полезно знание."
Мега Нейрографика
В.В.
Това е моята първа нейрографика от първи алгоритъм "Разкриване на намерение ". Имах съпротивления докато рисувах. Различни емоции и картини изскачаха на повърхността. Едва я завърших и определено не ми хареса. Днес получих и първата си супервизия от Мега, където получих много положителна обратна връзка, макар (явно подсъзнателно, според моите чувства и нагласи) да очаквах доста по-критични насоки.Благодаря, Мега 🙏 С радост искам да споделя, че след първата си ( тази ) рисунка открих пречките и блокажите си, продължих да рисувам и към днешна дата самонаблюдавам огромни креативни промени и рисунките ми драстично се промениха, вече ми харесват.❤️
Hadef Alabadi
Здравейте. Споделям две НГ от базово ниво. Първата е по алгоритъм АСО 2, втората е АСО експрес. И двете са на една и съща болезнена за мен тема... Имам случвания и първи стъпки в разрешаването на казуса, по който рисувах. Нейрографиката работи, независимо от това дали вярваме, можем и действаме... Благодаря, Мега. Продължавам смело напред със следващият курс. Рисувайте и вярвайте!
Diana Boneva
Да рисуваме!