fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
Безплатен

Мога ли да разреша този мой проблема си с метода Нейрографика? Как правилно да формулирам темата по която да рисувам? Кой е най подходящия алгоритъм за тази тема?

Ако искаш да получиш отговора на тези въпроси, тази индивидуална сесия с инструктор е за теб.

Индивидуална коуч сесия (формулиране на тема и избор на правилния алгоритъм) и рисуване на Нейрографика с инструктор по ваш личен казус

с инструктор по Нейрографика Меглена Костова

А ако желаете лична сесия – формулиране на тема и избор на правилния алгоритъм и  рисуваме заедно по разрешаване на ваш казус цената е 190 лв.

  • Срещата има продължителност около 90 мин.
  • Обикновено се провежда онлайн в среща в zoom
  • Насреща – Меглена Костова, специалист, дипломиран инструктор по Нейрографика в Института по Психология на творчеството

В основата на Нейрографиката е невропластичността,  свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Засилването и създаването на нови невронни връзки за желани цели и е предмет на този метод.

Нейрографиката е метод за преобразуване на реалността и несъзнаваното. Това не е обектно рисуване , а абстрактно, през подсъзнанието на нашия собствен живот.

Неврографията е практиката за промени, която може да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

В Нейрографиката нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция. 

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.