fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
49 лв.

Мандала – пътят на желанията
по време на Новолуние с Мега и Креми

Новолуние: 06 октомври 2021 – 14:05 часа – новолуние

Най-доброто време за писание на желания е от 6 и 8 октомври 2021. Включете се в уъркшопа!

Какво ще научите с Мега и Креми 

  • Ще ви насочим кои желания са най-подходящи за това Новолуние
  • Ще ви покажем как да формулираме правилно желанията
  • Кога е най подходящото време да направите това
  • Ще ви разкажем за уникалността на точно това новолуние
  • Ще оцветим една мандала и с това ще засилим ефекта на новолунието
  • Ще ви насочваме с какви цветове да оцветявате всяко свое желание
  • Докато оцветявате мандалата ще усетите успокоение и баланс
  • Цялото преживяване за вас ще е като активна медитация 

Мандалата е енергийна рисунка за сбъдване на желания

От една страна енергийната структура на мандалата ще ви даде силата да се сбъднат желанията ви. От друга страна подредбата на звездите, цялата вселена ще работят за нас. Те ще ни помогнат да сбъднем нашите желания, да се придвижим към тяхното случване, да срещнем подходящите хора и всичко това да се случи по най-лесния и добър начин за нас.

Във всяко новолуние ние се насочваме към определена тема, която е свързана с мястото, където се намират слънцето и луната в момента и написваме и поемамне отговорност за нещата които искаме да ни се случат – за онези желания, за които бихме могли да предприемем някакви стъпки, действия.

 

Да си напишеш желанията по време на Новолуние е много ценно и има редица ритуали които ние ще ви помогнем да ги спазиш и проследиш. 

Необходими материали

🖨️ разпечатайте си мандалата от уъркшопа 🖌 пригответе си цветни маркери или моливи и лист хартия ❕ Не ви е необходима видеокамера

Най доброто време за писане на желанията

Първите два дни след Новолуние са най-доброто време за писане на желанията . Разпечатайте предварително мандалата, В удобен за вас час пуснете видео уъркшопа и следете нашите указания.

Всяка мандала е път към нашето подсъзнание.
Всяко новолуние е път към бъдещето.

 

Има ли значение как и какво си пожелаваме на Новолуние?

12 стъпки за формулиране на желанията, които да напишем на Новолуние

Меглена Костова - МЕГА

Моите проекти са мечта, цел, мисия и са много...

Аз съм Меглена Костова – художник, приложник, сертифициран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството, Москва, дългогодишен педагог и методист, основател на МЕГАрт Център за творческо развитие и школа за рисуване с помощта на дясния режим на мозъка.

Моята мисия е да ви помогна да отключите творческата си същност и енергия, a това може да промени всяко ваше решение, което ще вземете оттук нататък и и като цяло живота ви. Вашият потенциал ще започва да работи за вас. Защото “Рисувай с две ръце”, ” Нейрографика” и “Рисуване с помощта на десният режим на мозъка” са методи за достигане и освобождаване на творческата част на вашата личност. 

Моята последна страст е Нейрографиката. Тя e уникален метод да станете творец на живота си! Аз  съм дипломиран инсруктор по Нейрографика в Институа по психология на творчеството на Павел Пискарьов. Нейрографиката е нестандартен, но eфективен метод за решаване на проблеми в професионалната и финансова сфера на чоwешките взаимоотнощения, постигане на цели и хармоничен и щастлив живот. Визуализирайте и моделирайте живота си с Нейрографика. Всеки може!

Кремена Радулова - КРЕМИ

Аз съм астролог. Аз съм търсач. Търсач най-вече на себе си. Такава е и зодията ми „Близнаци“. 

Онази, в която никога не знаеш с коя от многобройните си същности ще се срещнеш. Отдавна спрях да ги описвам и да им давам имена, опитвам се да ги обединя под един общ надслов – Кремена. Кремена означава „да бъде твърда като кремък“, а може би „да хвърля искри като кремък“. Толкова много искри блеснаха в живота ми и озариха толкова прекрасни учения и знания, с които се срещнах. 

Йога е в живота ми от много години и с радост споделям нещата, които съм научила досега за йога и за живота. Имам и онлайн кухня ИН и ЯМ. Според източната философия, храната която приемаме, определя качеството на живота ни и е пряко свързана със здравето и духовната ни енергия. 

Друга моя страст и голямо интересно приключение  е Нейрографиката и още мноого други:)  Дори на мен ще ми доскучее да изброя всичките, затова ще кажа само кое е моят фокус – Астро-фокус. Опитвайте, търсете и ще откриете.

Фазите на Луната винаги са били част от магичните практики на всички народи. Мъдреците и жреците са използвали и са се съобразявали с движението на светилата, за да повикат успеха в делата си. Слънцето и Луната открай време са като двете стрелки на часовника, които показват кое време за какво е подходящо.

 

Моментът на срещата между Слънцето и Луната се случва всеки месец е време за притихване и обръщане към себе си, време за посяване на онези неща, които човек иска да реализира в живота си, били те материални или духовни. Това е моментът, в който пускаме старото и се подготвяме за новото, което идва.

 

Да започваме! Kликнете на уъркшопа отголу: