fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
52 лв

Онлайн Уъркшоп Нейрографика преди Пълнолуние – освободи се от излишните килограми и ненужни товари с Мега и Креми

Един проект на Мега Костова – инструктор по Нейрографика и Креми Радулова – астролог.  Каним ви в едно предизвикателство – да се освободим от всичко излишно  със силата в лунната фаза Пълнолуние и удивителният метод Нейрографика

Нейрографика за освобождаване се рисува преди датата на Пълнолунието, което е на  19 декември 2021 – 06:37 часа. Ще имате достъп до видео уъркшопа след 17 декември. Вие решавате, кога в тези два дни преди Пълнолуние е най-удобното време, в което заедно с Мега да рисуваме Нейрографика и Креми да ни разкаже от астрологичната страна за излишните ни товари, емоции и всяко нещо от което искате да се освободите.

В това пълнолуние луната /още е в знака БЛИЗНАЦИ и на събитието ще научите как и с какво новото пълнолуние ще ни помогне да премахнем блокажи, тежести, нежелани чувства и събития. Хвани се за мечтите си и невъзможните неща ще станат възможни. 

Ще рисуваме, създавайки от нови хоризонти, възможности и посяване на трайни цемена на успех на нашите начинания.  Трансформирай със силата на лунния цикъл и нейрографика!  Да вярваме, да творим живота си и да имаме успех!

Това е за Вас

Какво ще научите с Мега и Креми (Нейрографиката и Астрологията)

 • Креми споделя астрологичнните си знания и опит за всичко важно за Пълнолунието в конкретния зодиакален знак. Креми ще разкаже за астрологическите тайни и ще даде практични съвети как да подходим правилно и да плануваме нашия живот. Какво влияе Пълнолунието в конкретния зодиакален знак на нашите решения и дейстия, какви могат да бъдат приоритетите ни и какво да не ни изненадва. 
 • Рисуваме заедно Нейрографика по ситемата “прави като мен” за освобождение с Меглена Костова, инструктор по Нейрографика.  Нейрографиката е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промените живота си към по-добро.
 •  Ще разберете как четирите фази на Луната и влияят на вашия живот и как ефективно да използвате лунната енергия.  
 • Ще започнете да живеете в хармония със себе си и Вселената.
 • Ще можете да постигнете целите си с много по-малко усилия – поставете своите житейски акценти и влезте в нов лунен месец с ясна представа какво очаквате в близко бъдеще от себе си, другите и Вселената
 • Ще освободиte излишното, ненужното, старото
 • Ще разберете как енергията на Слънцето и Луната ни дава сили да се фокусираме и да действаме
 • Ще открием кои са проблемите ни и как те могат да станат движещата ни сила 
 • 2 часа заедно преди ПЪЛНОЛУНИЕ – получавате 2 в едно – невероятният по ефективност метод на нейрографиката и астрологичните знания за този месец

Необходими материали за да рисуваме заедно

🖌 хартия, няколко дебелини черни маркери и цветни моливи ❕ Не ви е необходима видеокамера

В нашите онлайн уъркшопи  „ Нейрографика преди Пълнолуние с Мега и Креми – Как да се освободим от излишният товар” ще научите как да управлявате и използвате енергията на лунните дни и ще можете с негова помощ да поставите основата за успех за всички ваши начинания за следващия месец!

Първият лунен ден (новолуние) е най-подходящото време да се мисли за бъдещи дела, тъй като започва нов лунен цикъл. Това, което планираме в този момент, може да се реализира в бъдеще само по себе си.  Но за да разпределите правилно силите си и да използвате енергията на Луната възможно най-ефективно, е важно да знаете особеностите на лунните дни и характеристиките на знаците на зодиака. Ние ще ви помогнем с информация и с практика която да подпомогне вашият старт и определянето на вашите цели.

Дори древните са знаели, че Луната оказва силно влияние върху делата и действията на човек. Те са разгадали особеното значение на ключовите фази на лунния месец: новолунието и пълнолунието.

 

Пълнолунието е различно всеки месец - следете лунния календар.

Включете се заедно с нас, заедно да се сприятелим със своите нужди и потребности, заедно да рисуваме и да се подкрепяме в пътя към желаните резултати!

Не са ви нужни специални знания и умения. Ние Мега и Креми ще сме заедно с вас във всяка крачка за да може и ние накрая да се похвалим, нали 😉

Луната преминава през четири лунни фази, за възнамеряване, усилване, активиране, освобождаване

 • НОВОЛУНИЕТО – е времето на новото начало, на полагане на основите на нашите бъдещи планове.  Астролгията обяснява как звездите ни помагат да формулираме своите намерения и цели. Заедно в уъркшопа Мандала – пътят на желанията рисуваме мандалата на всеки месец, с която хармонизираме желанията си, даваме им тласък и ги укрепваме.
 • Фазата на първа лунна четвърт  се работи за усилване на  намеренията.
 • На ПЪЛНОЛУНИЕ – заедно онлайн рисуваме заедно Нейрографика, която ще ви помогне да трансформирате своите намерения и активираме с разтоварващата си програма,  да се осбободим нещата които ни тежат. Креми ще ви разкаже за вълнуващите промени, които протичат в различните лунни знаци в Пълнолуние и Новолуние, как тези аспекти могат да ви помогнат.
 • В последната четвърт на Луната се освобождаваме от ограниченията.

Меглена Костова - МЕГА

Моите проекти са мечта, цел, мисия и са много...

Аз съм Меглена Костова – художник, приложник, сертифициран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството, Москва, дългогодишен педагог и методист, основател на МЕГАрт Център за творческо развитие и школа за рисуване с помощта на дясния режим на мозъка.

Моята мисия е да ви помогна да отключите творческата си същност и енергия, a това може да промени всяко ваше решение, което ще вземете оттук нататък и и като цяло живота ви. Вашият потенциал ще започва да работи за вас. Защото “Рисувай с две ръце”, ” Нейрографика” и “Рисуване с помощта на десният режим на мозъка” са методи за достигане и освобождаване на творческата част на вашата личност. 

Моята последна страст е Нейрографиката. Тя e уникален метод да станете творец на живота си! Аз  съм дипломиран инсруктор по Нейрографика в Институа по психология на творчеството на Павел Пискарьов. Нейрографиката е нестандартен, но офективен метод за решаване на проблеми в професионалната и финансова, сфера на чоешките взаимоотнощения, постигане на цели и хармоничен и щастлив живот, Визуализирайте и моделирайте живота си с Нейрографика. Всеки може!

Кремена Радулова - КРЕМИ

Аз съм астролог. Аз съм търсач. Търсач най-вече на себе си. Такава е и зодията ми „Близнаци“. 

Онази, в която никога не знаеш с коя от многобройните си същности ще се срещнеш. Отдавна спрях да ги описвам и да им давам имена, опитвам се да ги обединя под един общ надслов – Кремена. Кремена означава „да бъде твърда като кремък“, а може би „да хвърля искри като кремък“. Толкова много искри блеснаха в живота ми и озариха толкова прекрасни учения и знания, с които се срещнах. 

Йога е в живота ми от много години и с радост споделям нещата, които съм научила досега за йога и за живота. Имам и онлайн кухня ИН и ЯМ. Според източната философия, храната която приемаме, определя качеството на живота ни и е пряко свързана със здравето и духовната ни енергия. 

Друга моя страст и голямо интересно приключение  е Нейрографиката и още мноого други:)  Дори на мен ще ми доскучее да изброя всичките, затова ще кажа само кое е моят фокус – Астро-фокус. Опитвайте, търсете и ще откриете.

Фазите на Луната винаги са били част от магичните практики на всички народи. Мъдреците и жреците са използвали и са се съобразявали с движението на светилата, за да повикат успеха в делата си. Слънцето и Луната открай време са като двете стрелки на часовника, които показват кое време за какво е подходящо.

 

Моментът на срещата между Слънцето и Луната се случва всеки месец е време за притихване и обръщане към себе си, време за посяване на онези неща, които човек иска да реализира в живота си, били те материални или духовни. Това е моментът, в който пускаме старото и се подготвяме за новото, което идва.

 

Нека заедно, да се освободим от излишният товар от себе си!