fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
39.00 лв

#76 КАК да си привлечем ЩАСТЛИВИ ПАРИ
с  Нейрографика  

с ​Меглена Костова – инструктор по Нейрографика​

Този уъркшоп е за Теб, ако…

  • търсиш финансова свобода и независимост;
  • искащ да водиш по-добър и спокоен начин на живот;
  • търсиш средства да осъществиш бизнес-проекта си;
  • търсиш финансиране на мечтаното  обучение; 
  • не си чувал какво са щастливи пари и че те могат сами да диват при теб;
  • искаш да ти стигат парите и за подаръци;
  • търсиш финанси за дългоочакваната почивка;
  • крайно време е да направиш ремонт на дома си;
  • искаш свободата да избираш, как да живееш живота си.

Как да си привлечем необходимите ни ПАРИ в живота с метода Нейрографика с 4 бързи техники и много резултати е авторски уъркшоп на Мега Костова, инструктор по Нейрографика

Темата за парите, доходите и благосъстоянието вълнува всеки човек. И всеки по свой начин се стреми да реши проблема си.   Методът Нейрографика може да ти помогне на подсъзнателно ниво, с помощта на прости графични изображения, да промениш мисленето си и намериш решение във всяка една област от живота. 

Нейрографиката е една от онези практики, в които променяш отношението и нагласата си към казуса който искаме да разрешим, и така можете да си помогнете за всеки  проблем. Темата за парите не може да бъде решена без да промените мисленето си. Вие можете да привлечете всякакъв вид богатство в живота си. В Нейрографиката това става с помощта на нашето подсъзнание. 

Работи се лесно и приятно. 

Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване. 

Ще работим стъпка по стъпка заедно. Опитай с мен. 

Аз съм Мега Костова и съм един от първите преподаватели по Нейрографика в България. Вече три години помагам на много хора да променят живота си с тези красиви абстрактни рисунки. С този уъркшоп искам да ти помогна и Ти да привлечеш и задържиш енергията на парите в живота си.

Казвам се Меглена Костова​, на кратко Мега

Инструктор по Нейрографика в Института по психология на творчеството – Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб за 4 дни” и метода “Рисувай с две ръце”.

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

С Метода Нейрографика аз уча хората как с рисунки да сбъдват желанията си!

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/

Отзиви от нашите курсисти

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли в/у собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това 🙂
Павлина Аладжова
Преди време бих казала съвсем случайно, но днес съм сигурна,че няма нищо случайно в този свят и метода е дошъл в живота ми точно, когато е трябвало. Разбрах за него от една колежка, тя ме "Зариби", за което съм и много благодарна! Благодаря и на Вас, че правите възможно да се докоснем до чудесата на Нейрографиката!😊
Nikolina Takvorian
Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас рисувайки. Но още след първите изречения в уоркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️
Teddy Lisheva

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!