fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#38 Силата на Любовта – могъща и всепречистваща

Поредица Новото ДНК

Тук ще намерите уъркшопи с важни лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени лични ситуации. С Нейрографична техника можете да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувайте картината на своя живот!

Един от най мощните източници на сила и изцеление е любовта. Ако се обърнем към любовта, приемем я, зареждаме я и я използваме – можем да променим света, в който живеем. Любовта присъства навсякъде – във взаимоотношенията, в работата, в нашите мисли и дела.
Тя не е свързана с условия, тя тече свободно от и през теб. Да обичаме и да даваме е начин да живеем истински щастливи.

Нека си дадем шанса да живеем, приемайки себе си, да допускаме повече любов в живота си, да обичаме повече.
С Нейрографиката можем да активираме най-големия си потенциал – любовта, която откликва във всяка житейска ситуация. Така ще сме осъзнати и отговорни за собствената си съдба, ще се освободим емоционлана и физическка болка, ще можем да живеем в хармония със себе си и света.

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център, курсовe "Отключи худoжника в теб" и метода "Рисувай с две ръце".

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски мето, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! 

Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Новите уъркшопи от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” са достъпни вече в Клуб МЕГА Нейрографика.