fbpx
Настоящ статус
Не е записан
Цена
щ.д.59.00 лв.

#37 Женската енергия

Поредица Новото ДНК

Тук ще намерите уъркшопи с важни лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени лични ситуации. С Нейрографична техника можете да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувайте картината на своя живот!

За женската енергия

Чувствали ли сте се небалансирани, стресирани, сякаш буксувате на едно място, неудовлетворени в емоционален план. Изпитвали ли сте трудности да се свържете с околните и виждате ли другите като заплаха. Имате ли усещането, че привличате в живота си неподходящи хора или с течение на времето да сте стигнали до отчуждаване в личните си отношения, липса на баланс и сексуалното привличане.. И връзката се е прекъснала…

Женската енергия създава жена с мека енергия, нежна, грижовна, съпричастна, дори след края на работния ден. Женската енергия е чиста енергия и се прелива, намира път и се променя от спокойна в бърза, когато е нужно, като водата на реката. Жената съзнателно е фокусирана едновременно в няколко посоки и вижда детайли и подробности, които убягват на мъжкия поглед. Тя е родена да получава. Женската енергия най често се идентифицира със свояте чувственост и жадува дълбоко за любов, за да се чувства удовлетворена, щастлива и балансирана.
Единственото, което трябва да направим е да се обърнем към нашата женска същност и да положим усилия да повишим своята женска енергия и да я развием!

Всичко звучи прекрасно, нали? Да поработим над това.

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството - Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe "Отключи худoжника в теб за 4 дни" и метода "Рисувай с две ръце".​

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/
✍️ Курсове по Нейрографика в МегАрт Център – https://courses.megart.bg

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече

Стани творец на живота си с Нейрографика.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!