fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#35 Как да привлечем изобилието в нашия живот

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Не е ли време и ти да започнете да сбъдваш своите мечти и да се радваш на благоденстващ и щастлив живот?

Всички сме се чудели има ли начин да бъдем и да се чувстваме успели и щастливи. Какви са измеренията на изобилието и как да привлечем всичко онова, за което мечтаем – успеха, щастието, парите, нужната сила на духа и удовлетворението и как да ги задържим.

Увереността, вярата и вътрешната ни хармония са предпоставка лесно да влезем в живот на изобилие. Изобилието е различно за всеки човек – материлани и емоционални блага – пари, храна, радост, добра работа, приятели, здраве, любов и т.н.

Принципът на Изобилието гласи, че във Вселената има всичко и тя е неизчерпаем източник на блага и енергия, както и нашето вътрешно аз. Това голямо изобилие е достъпно за всички нас през цялото време. Нашите нагласи, очаквания и ограничения (страх, незнание, чувство на вина, безсилие и умора например), липсата на вяра, често ни пречат да живеем пълноценно.

Как да променим това? Изглежда като трудно начинание.

Заедно с Нейрографика ще препрограмираме съзнанието си и ще стартираме програмата на изобилието. Ще изберем няколко акпекта на изобилието които да привлечем в живота си – духовни и материални. Ще мотивираме себе си и да създадем потоци на изобилие и ще ги насочим в тази сфера в нашия живот където имаме нужда.

В този уъркшоп с метода Нейрографика ще видите лесен начин да отворите пътя на изобилието, ще отворите очи и сърце, ще вземете в ръце собствената си съдба. Естествено този процес изисква време и усилия, но ни прави по-осъзнати и в следващите ни нейрографични рисунки можем да продължим да работим над нашата тема и търсенето на своето изобилие.

 Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

 

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството - Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe "Отключи худoжника в теб за 4 дни" и метода "Рисувай с две ръце".​

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/
✍️ Курсове по Нейрографика в МегАрт Център – https://courses.megart.bg

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9-те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече

Стани творец на живота си с Нейрографика.

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си в уъркшопа “Освобождаване от блокажи с Нейрографика” и в Съдържание курс е самият уъркшоп – ще видите линк към онлайн среща. Ако сте в профила си слезте най долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6) 

Влез в Уъркшопа!