fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#34 Следвай интуицията си

Поредица Новото ДНК

Тук ще намерите уъркшопи с важни лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени лични ситуации. С Нейрографична техника можете да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувайте картината на своя живот!

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Думата интуиция произлиза от латинската дума Intueri, кoeто означава да съзерцаваш, да се вгледаш навътре. 

Интуитивните чувства винаги те насочват към израстване и осъществяване на предназначението ти. Много учени и изследователи отнасят интуицията към по-висша форма на интелигентност, която всеки човек притежава.

Германският философ Имануел Кант казва, че всяко човешко познание започва с интуиция, преминава през понятия и се превръща в идеи.

Интуицията е като компас, който може да ни помогне да открием вътрешната си същност и цел в живота и осъзнато да продължим напред. Вътрешният глас не бива да се бърка с гласа на страха. Страхът е объркваш, тревожен, създава усещане за неяснота и нерадост.

Интуицията е вътрешният учител и най-важното житейско умение, което трябва да развиваме и усъвършенстваме. Това е ресурс, който има безкраен потенциал. Той винаги е спокоен и съзидателен. За да чуете интуицията си, трябва да изчистите ума си и мислите си. 

Рационалното мислене е доста шумно, пълно с правила, ограничения, чужди мисли и правила, партньорски натиск и страх. То стресира и напряга взимането на решения и пречи да усетите как се чувствате. Ако се научите да чувате този вътрешен глас, той ще ви помогне при всяко  житейско обстоятелство.

Интуицията се нарича предчувствие, вътрешен глас или неосъзната интелигентност.

 

Научете се да разпознавате начина, по който интуицията се свързва с вас. Чувате ли вътрешния си глас? За да се възползвате от интуицията си, трябва да опознаете по-добре себе си.

Интуитивните умения са от ключово значение за добрата екипна работа, за успешността и умението да управлявате и постигането на желаните резултати. С използването на интуицията вие можете да се издигнете до следващото ниво на вашето развитие, като се научите да използвате сигналите, които идват от по-дълбоките недра на вашата същност.

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството - Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център, курсовe "Отключи худoжника в теб" и метода "Рисувай с две ръце".

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски мето, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! 

Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Новите уъркшопи от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” са достъпни вече в Клуб МЕГА Нейрографика.