fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#33 Търпението е моята сила

Поредица Новото ДНК

Тук ще намерите уъркшопи с важни, лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени лични ситуации. С Нейрографична техника може да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувай картината на своя живот!

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Наричат търпението добродетел, но истината е че помга справяне в напрегната среда, при извървяване на нервания път към нашите цели, срокове, взаимоотношения и повишава личното ни щастие.
Търпението се обучава, развива и усъвършенства.
Търпението ще ни научи да се наслаждаваме на миговете които живеем.

Как да станете по-търпеливи и защо трябва да бъдем търпеливи?
Как да имате търпение на работа?
Как да имате повече търпение с децата ?
Как да развиване на търпение и постоянство?

Можете да се научите

  • Да управлявате по-добре времето си. Не обръщай внимание само на спешните неща…
  • Да бъдете по внимателен слушател?
  • Наблюдавайте как общувате с хората – изслушвате ли, овладявате ли емоциите си.
  • Да рзвиете умението да се мислите, преди да се действате.
  • Да запончете да планирате.
  • Определете няколко важни цели, нещо което искате да постигнете в професионален и личен план, и после започнете да работите за осъществяването им.
  • Да управлявате времето си и ще управлявате и усещанията си. Не обръщайте внимание само на спешните неща, създайте ред, който ще ви даде комфорт със собствения ви живот.
282697029_722551485863415_7799550443724431117_n

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”. 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с този красив и новаторски метод. 🌈 Научете повече за Нейрографиката 

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9-те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече

Стани творец на живота си с Нейрографика.