fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#32 Нейродърво на рода

Силата на рода ни – как да се свържем с корените си, с енергията, знанията и подкрепата на поколенията на своя род

Поредица Новото ДНК

Тук ще намерите уъркшопи с важни лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени лични ситуации. С Нейрографична техника можете да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувайте картината на своя живот!

Задавали ли сте си въпросите: 

 • Аз живея или съществувам? Откъде идвам? Аз плодородно дърво ли съм?
 • Има ли такава “сила на рода” и истина ли са думите “Дърво без корен умира”?
 • Защо някои успяват със смелост и лекота да правят стъпките си в живота, а аз не успявам?
 • Как да намеря сили да завършвам всяко започнато начинание?

Човекът е като дърво, живо растение, което има нужда от слънце, въздух и вода. То расте, ако има здрави корени. Всеки човек е със своите си корени. Не ги избираме, но можем да изберем да ги разбираме и приемем. 

Нашите корени са родът, от който произхождаме. Това е нашето семейство, нашите предци и техните идеи, живот, битие, поколенията назад във времето. А клоните, които порастват от човека нагоре, са бъдещите поколения и така за тях той самият се превръща в корен. Ако коренът боледува, и дървото страда, не расте и не се развива, защото всичко е свързано. Чували ли сте израза “Дърво  без корен умира”, то е неспособно да устои на връхлитащите бури. Същото се случва и с човека, ако няма корени, ако няма принадлежност. Човекът без корен не стъпва върху здрави устои и всичко около него не е стабилно и може лесно да се разруши, пометено от бурите на живота. Сам е в чужда земя. Трябва да знаем и помним своите предци, благодарение на които сме на тази земя. Не бива никога да ги забравяме, колкото и далеч да сме от своята родина. Ние сме част от тях, както те са част от нас. 

Дървото, пуснало здрави корени дълбоко в земята, е силно и носи своята корона от листа и клони и в най-страшната буря и тя не може да го разклати, нито да го сломи. Връзката ни с нашите корени, родът ни, влияе върху нашите взаимоотношения – лични, приятелски, професионални и др., както на успеха ни, самоуважението, вярата в себе си, кариерата ни, финансите, благоденствието, физическото и психическото здраве  и други.

90% от успелите и богатите хора знаят и почитат рода си до най-малко 7 поколения назад.

Можем да познаваме своя род, да почерпим от тази връзка, от нейната енергия, да приемем с радост и благодарност сила от тях и така можем да постигнем каквото желаем с лекота.

Какво ще научите

 • как ни влияе нашето семейство
 • как да се свържем с корените си
 • как да получаваме подкрепа от рода си
 • как да не повтаряме съдбите на членове от рода ни
 • как да станем автори на своя живот

За кого е предназначен този уъркшоп

 • за тези, които желаят успехи и подобрения във всички сфери на живота си
 • за тези, които желаят промяна и са готови да платят цената за нея – да работят върху себе си
 • за тези, които желаят хармония със себе си и лична сила
 • за тези, които желаят да спрат предаваните от поколения на поколения модел”

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Дипломиран инструктор и специалист по Нейрографика в Института по психология на творчеството - Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe "Отключи худoжника в теб за 4 дни" и метода "Рисувай с две ръце".​

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личния живот, така и във вашия бизнес.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/
✍️ Курсове по Нейрографика в МегАрт Център – https://courses.megart.bg

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9-те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече

Стани творец на живота си с Нейрографика.