fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
65.00 лв

#26 авторски уъркшоп Нейрографика на Мега Костова от поредицата “Нарисувай си новото ДНК”

Как да се справим със загубата на любим човек

Човек страда, когато загуби нещо или някого ценен за него, било то близък човек или дългогодишно вярно приятелство например. И въпреки че скръбта е естествена реакция, това не прави преживяването й по-леко.

Обикновено се приема, че страданието идва със смъртта на близък човек. Съзнанието и тялото ни обаче реагират със скръб при загубата и на домашен любимец, на работно място, на мечти и дори на младостта.

Нейрографиката може да бъде съществено средство за справяне със симптомите на скръбта, тъй като се фокусира върху ума, тялото и душата – неосъзнатото, което им влияе. Този уъркшоп предлага нейрографски техники, които могат да спомогнат процеса на справяне с болката от загубата и да се намери облекчение и освобождаване.

В уъркшопа:

 • ще получите практични знания за метода Нейрографика и как с рисуване може да промените начина, по който се чувствате
 • ще разберете как да трансформирате спомените и чувствата си в нещо ново
  ще намерите своя път за освобождаване от привързаността
 • ще спомогне трансформирането на скръбта в средство за личностно израстване
 • ще облекчи скръбта и ще започне възстановяване на вътрешната хармония

След емоционален шок или травма, загуба на близък, любим, домащен любимец дори се изисква време да се осъзнае размерът на емоционалното опустошение. Не съществува универсална формула за справяне със скръбта, а се приема, че минаваме през различни етапи – от приемането на загубата, справяне с болката от скръбта, придвижвайки се към момента на възстаняване на енергията на любовта.

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение в метода Нейрографика. 9-те алгоритъма на Нейрогафика ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече за сертифицирсни курсове Нейрографика >>

Аз съм Мега Костова,

инструктор съм и преподавам Нейрографика. Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с тези красиви абстрактни рисунки. С метода можеш да намериш решение за всяка една област от живота си.

 Нейрографиката е метод за самопомощ Работи се лесно и приятно Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване Ще работим стъпка по стъпка заедно онлайн  ⭐Опитай с мен.  

 • водещ – Меглена Костова инструктор по Нейрографика; 
 • получавате личен профил в моята платформа за обучение;
 • видео урок в режима “прави като мен”;
 • можете веднага да започнете да рисувате в удобно за теб време и място;
 • необходими материали: А4 бели листа, черни маркери или флумастери и цветни моливи;
 • да рисуваш Нейрографика е лесно и приятно;
 • не се изискват специални умения по рисуване;
 • имаш неограничен достъп до уъркшопите;
 • всяка тема може многократно да се рисува за постигане на по-добри резултати;
 • не ти е необходима видеокамера;
 • как работи платформата за обучения вижте ТУК.

Уъркшопа е авторски от ПОРЕДИЦАТА

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминете обучение –  9-те алгоритъма на метода Нейрогафика ще ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече за сертифицирсни курсове Нейрографика >>

Нейрографиката е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро.

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, нямаш нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована като Линията на Пискарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

В За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията. Нейрографичното рисуване не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието.

В основата на Нейрографика е невропластичността, свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Създаваме и засилаваме своите невронни връзки, свързани с нещата към които се стремим.

Методът и техниките на Нейрографика позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път,  да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

С метода Нейрографика нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция.

Повече за метода Нейрографика >>

➡️ Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

 за въпроси не се колебай, пиши ни тук – m.me/megart.bg или се свържи с нас по телефона 0896 71 71 72

Да рисуваме!