fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв


Цена: Безплатен

Вие все още не сте записани за този курс.#26 Как да се справим със загубата на любим човек

Тук ще намерите уъркшопи с важни, лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени ситуации във вашия живот. С Нейрографична техника може да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувай картината на своя живот!

Поредица Новото ДНК

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

🖌 материали: лист бяла хартия А4, черни маркери или тънкописци, цветни моливи. За да рисуваме заедно, не ви е необходима  да имате видеокамера.

Човек страда, когато загуби нещо или някого ценен за него, било то близък човек или дългогодишно вярно приятелство например. И въпреки че скръбта е естествена реакция, това не прави преживяването й по-леко.

Обикновено се приема, че страданието идва със смъртта на близък човек. Съзнанието и тялото ни обаче реагират със скръб при загубата и на домашен любимец, на работно място, на мечти и дори на младостта.

Нейрографиката може да бъде съществено средство за справяне със симптомите на скръбта, тъй като се фокусира върху ума, тялото и душата – неосъзнатото, което им влияе. Този уъркшоп предлага нейрографски техники, които могат да спомогнат процеса на справяне с болката от загубата и да се намери облекчение и освобождаване.

В уъркшопа:

  • ще получите практични знания за метода Нейрографика и как с рисуване може да промените начина, по който се чувствате
  • ще разберете как да трансформирате спомените и чувствата си в нещо ново
    ще намерите своя път за освобождаване от привързаността
  • ще спомогне трансформирането на скръбта в средство за личностно израстване
  • ще облекчи скръбта и ще започне възстановяване на вътрешната хармония

След емоционален шок или травма, загуба на близък, любим, домащен любимец дори се изисква време да се осъзнае размерът на емоционалното опустошение. Не съществува универсална формула за справяне със скръбта, а се приема, че минаваме през различни етапи – от приемането на загубата, справяне с болката от скръбта, придвижвайки се към момента на възстаняване на енергията на любовта.

282697029_722551485863415_7799550443724431117_n

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор, специалист и естетически коуч по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”. 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с този красив и новаторски метод. 🌈 Научете повече за Нейрографика

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9-те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече