fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
Безплатен

#2 ДНК на спокойствието - Нейрографика и медитация

Поредица Новото ДНК

Тук ще намерите уъркшопи с важни, лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени лични ситуации. С Нейрографична техника може да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувай картината на своя живот!

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Нарисувай мислите си и промени живота си с Нейрографика!

Този видео урок в неизменно свързан с медитацията, която може да гледате след като нарисувате рисунката.  ДНК на спокойствието е един съвместен проект на Меглена Костова – Мега – инструктор по Нейрографика и Елена Кирова – сертифициран практик по Скоростна Трансформация (Rapit Transformational Therapy) 

Можем да постигнем заедно спокойствие и стабилност в това време на извънредно изпитание. Рисувай с МЕГА! Визуализирай с ЕЛИ! Трансформирай себе си! Да подредим заедно нашето ДНК за здраве, към спокойствие, за имунитет и с признателност с помощта на Нейрографика и визуализация. Създай новата си реалност.

Материалите по Нейрографика, представени в авторските уъркшопи, са защитени с патент и авторски права, и са с информационна цел, не отразяват целия обем на темата и не могат да бъдат използвани за преподаване на други хора на метода Нейрографика. Внимавайте, работете само със сертифицирани инструктори и специалисти по Нейрографика само те могат да осигурят качествено обучение по метода. За да научите основните принципи на работа, така, че ефектите от Нейрографиката да са добри, и ясно да разберете как тя работи и какво да очаквате от нея – трябва да минете поне основния курс Базово ниво – Плозвател на Нейрографика. Там ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашият живот.

 

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

дипломиран инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по Психология на Творчеството - Русия. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център, курсовe Отключи худoжника в теб и методът Рисувай с две ръце.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще Ви помогна успешно да изучите и прилагате този новаторски метод, както в личният ви живот, така и в бизнеса ви.

🌈 Научете повече за Нейрографиката – www.megart.bg/nevrografika/
✍️ Курсове по Нейрографика в МегАрт Център – https://courses.megart.bg

ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! 

Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК или как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност във своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката, за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие, ви предлагам онлайн, стъпка по стъпка, да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя аз и повтаряй след мен”.)

Новите уъркшопи от Проекта Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика са достъпни вече в Клуб МЕГА Нейрографика.