fbpx

Проект нарисувай си Новото ДНК

Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
Затворен
Започни
This Курс is currently closed


Цена: Безплатен

Вие все още не сте записани за този курс. Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване.

Пробвайте, рисувайте с мен!

Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие.
Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя аз и повтаряй след мен”.

Заедно рисуваме и работихме над нашето ДНК в
поредицата уъркшопи с Нейрографика: ДНК на спокойствието, Здравето е в моите ръце, Повишаване на имунитета, Здраве за мен и моите близки, Признателност, Благоденствие, Прошка – дадохме и приехме, Благодарност, Моят дом – моето щастие, Стабилност, Постоянство… и много други. 

🖌 материали: лист бяла хартия А4, черни маркери или тънкописци, цветни моливи. За да рисуваме заедно, не ви е необходимо  да имате видеокамера.

Методът моделирай с рисуване на Нейрографика е подходящ за всеки, който иска:

  • да структурира, хармонизира и подрежда вътрешния си свят
  • иска да открие нови хоризонти
  • да развие силните си страни и отвори път за кариерното си развитие или своя талант
  • да открие силата на родословното си дърво
  • и много други лични и глобални теми, които да променят света

Аз съм Меглена Костова, вашият инструктор

Аз съм дипломиран официален инструктор по Нейрографика, специалист и супервайзър за България в Института по психология на творчеството. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe Отключи худoжника в теб за 4 дни и методът Рисувай с две ръце.

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Да рисуваме!