fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
Безплатен

Какво е нейрографика? Демонстрационен уъркшоп

Демонстрационният урок ви дава възможност да се запознаете с метода на Нейрографиката.

Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване.

Имаш проблем? Нарисувай си решението!

Как с помощта на метода Нейрографика можете да подобрите живота си?

Един нов, красив и интересен метод, с който можете да промените, моделирате и трансформирате реалността си в желана от вас посока с помощта на прости графични изображения. С други думи, аз уча хората как с рисунки да сбъдват желанията си!

 

За Нейрографиката

Нейрографиката (или  Неврографиката) е графичен  метод за управление на живота чрез рисуване. “Нейро” – са нашите невронни връзки, а “графика” е графичното им изображение. Всъщност може да се научите да рисувате вашите мисли и да ги трансформирате в желана от вас посока.

В сертифицирания курс “Основи на Нейрографика – Ползвател” ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашия живот. 

В уъркшопа “Какво е нейрографика” имате възможност да се запознаете с една авторска техника и да решите дали любопитството или собствените ви усещания след уъркшопа ви предизвикват да изучите този метод.

Присъединете се към нашата Facebook група Мега 🎨 Нейрографика с Меглена Костова и там споделяйте, коментирайте и общувайте с всички, които имат отношение и интерес към Нейрографиката. Станете част от новото обществото на рисуващите  нейрографика, които имат успешен метод за преминаване през живота.