Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
Безплатен

Какво е Нейрографика? Демонстрационен уъркшоп

Как с помощта на метода Нейрографика можете да подобрите живота си

Демонстрационният урок ви дава възможност да се запознаете с метода на Нейрографиката.

Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване.

За метода Нейрографика

Нейрографика е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро.

В сертифицирания “Основен курс Нейрографика Ползвател” ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашия живот.

В уъркшопа “Какво е нейрографика” имате възможност да се запознаете с една авторска техника и да решите дали любопитството или собствените ви усещания след уъркшопа ви предизвикват да изучите този метод.

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, нямаш нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографика има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована като Линията на Пискарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

 За разлика от академичното рисуване и многобройните школи и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографика, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията. Нейрографичното рисуване не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието.

В основата на Нейрографика е невропластичността, свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Създаваме и засилаваме своите невронни връзки, свързани с нещата към които се стремим.

Методът и техниките на Нейрографика позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път,  да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия. Можете да го прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

С Нейрографика нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра.

➡️ Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

➡️ Курс за обучение в метода Нейрографика Основен курс >>> 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Меглена Костова

Аз съм Мега Костова 

Дипломиран инструктор по Нейрографика, специалист и Естетически коуч и Нейро Педагогика, художник, изследовател на творческия потенциал, създател на МегАрт Център и невероятните курсовe по Сакрална геометрия с Мега, Отключи худoжника в теб и методът Рисувай с две ръце.  

Творчеството е нашият компас към нови идеи, нови решения и нови начини на мислене. То разпалва огъня на вдъхновението, който ни подтиква да изграждаме по-добър свят – за себе си и за другите.

Моята мисия е да отключа потенциала за творчество във всеки от вас, вдъхновявайки ви да откриете своите уникални способности и да създадете своята собствена реалност.

Присъединете се към нашата Facebook група Мега 🎨 Нейрографика с Меглена Костова и там споделяйте, коментирайте и общувайте с всички, които имат отношение и интерес към Нейрографиката. Станете част от новото обществото на рисуващите  нейрографика, които имат успешен метод за преминаване през живота.

Рисува ли с мен? 🌟 Допадна ли ти моята енергия? А процеса, чрез тези рисунки, да работиш с твоето подсъзнание? Имаш ли своите резултати?

За да сте по-успешни и уверени запишете се в сертифицирания “Основен курс Нейрографика Ползвател”, където ще получите основните знания и умения за ползването на метода във вашия живот.