fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
65.00 лв

Щастливи ВЗАИМООТНОШЕНИЯ
Как да ги постигнеш с помощта на метода  Нейрографика  

#81 Авторски уъркшоп

на Мега Костова – инструктор по Нейрографика ОНЛАЙН

Какво са щастливи взаимоотношения?
Взаимоотношенията са хармонични комуникации с близки хора, с партньори, с родители, деца, околната среда, парите, колегите, работата и т.н.

Този уъркшоп е за теб

 Ако искаш да се справиш с конфликтни взаимоотношения с хора
 Ако търсиш партньор
 Ако искаш да разплетеш лоши взаимоотношения
⭐ Ако имаш травматична загуба на любим човек
⭐ Ако искаш да подобриш отношения с партньора си
❤️ При трудни взаимоотношения родители и деца
👌 Ако искаш да се научиш да се подготвяш преди всяка една среща
⭐ Ако искаш да изградиш ново качество на комуникациите

Направи тази крачка към своето щастие.

 

📅 Кога: 9 януари (понеделник)
ще се проведе в Клуб Мега Нейрографика !!!
🕗 Час: 20:00 часа ОНЛАЙН
💰 Цена 65 лв.

Уъркшопа ще се проведе в Клуб Мега Нейрографика в ZOOM среща

Всички общуваме и всички го правим по различни начини. Имаме и набор от формирани модели на поведение, предубеждения и ограничения, които ни пречат да имаме ефективни комуникации.

Използвайки най-простите форми и линии на метода Нейрографика, ние се свързваме директно с подсъзнанието си и ще преобразуваме лесно и естествено връзките си с външния свят.

 

В този уъркшоп ще откриеш много лесен и успешен начин да се справиш  чрез метода НЕЙРОГРАФИКА.

 • Нейрографиката е креативен метод за разпознаване на вътрешното ви състояние и възможност да моделирате невронните връзки във вашия мозък по такъв начин, че да формирате необходимите условия за бъдеща добра комуникация.
 • Ще надскочите ограниченията и предубежденията.
 • Ще видите нов път към връзките, взаимоотношенията и средата, в която живеете.

Аз съм Мега Костова,

инструктор съм и преподавам Нейрографика. Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с тези красиви абстрактни рисунки. С метода можеш да намериш решение за всяка една област от живота си.

⭐ Нейрографиката е метод за самопомощ ⭐ Работи се лесно и приятно ⭐ Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване ⭐ Ще работим стъпка по стъпка заедно онлайн  ⭐Опитай с мен.  

 • водещ – Меглена Костова инструктор по Нейрографика; 
 • получавате личен профил в моята платформа за обучение;
 • видео урок в режима “прави като мен”;
 • можете веднага да започнете да рисувате в удобно за теб време и място;
 • необходими материали: А4 бели листа, черни маркери или флумастери и цветни моливи;
 • да рисуваш Нейрографика е лесно и приятно;
 • не се изискват специални умения по рисуване;
 • имаш 365 дни достъп до уъркшопите;
 • всяка тема може многократно да се рисува за постигане на по-добри резултати;
 • не ти е необходима видеокамера;
 • как работи платформата за обучения вижте ТУК.

Нейрографиката е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро.

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, нямаш нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована като Линията на Пискарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията. Нейрографичното рисуване не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието.

В основата на Нейрографиката е невропластичността, свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Създаваме и засилаваме своите невронни връзки, свързани с нещата към които се стремим.

Методът и техниките на Нейрографиката позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път,  да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

В Нейрографиката нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция.

  Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

Отзиви от нашите курсисти

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли в/у собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това 🙂
Павлина Аладжова
Преди време бих казала съвсем случайно, но днес съм сигурна,че няма нищо случайно в този свят и метода е дошъл в живота ми точно, когато е трябвало. Разбрах за него от една колежка, тя ме "Зариби", за което съм и много благодарна! Благодаря и на Вас, че правите възможно да се докоснем до чудесата на Нейрографиката!😊
Nikolina Takvorian
Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас рисувайки. Но още след първите изречения в уоркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️
Teddy Lisheva

Как влизаме в Профила си и уъркшопа

КЪДЕ: ОНЛАЙН – влезте в Профила си и следвайте описаните стъпки. Ако сте вече в Профила си – отидете най-долу на тази страница и влезте в ъуркшопа (картинка 5 и 6)

Влез в Уъркшопа!