Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
53.00

Супервизия от инструктор

Всяко обучение за да има желаните резултати изисква: първо – качествено съдържание, второ – лично време и усилия и трето – съпорт от вашият инстуктор. Нейрографиката ви дава уникалната възможност на постоянна обратна връзка във всеки етап, с която напредвате, изучавате и практикувате този метод.

Какво е супервизия в Нейрографиката

Супервизия е обратната връзка от вашия инструктор, който следи дали изискванията на автора на метода са спазени: дали са усвоени стъпките на алгоритъма, правилно ли е формулирана тема, има ли наблюдение в четирите точки на вниманието, усвоена ли е техниката на рисуване на нейрографичната рисунка. 

Супервизията е за отговори на вашите въпроси с коментари, напътствия и препоръки за вашата рисунка и описания. Не се притеснявайте – това е положителен метод и няма оценъчен характер. Аз, вашият инструктор Меглена Костова, съм тук, за да ви помогна да разберете, усвоите и приложите всички знания от метода Нейрографика.

След като закупите допълнителната индивидуална супервизията можете да качите вашата рисунка с кратко описание. Изберете най-отдолу бутона с надпис “Качете рисунка за супервизия” и следвайте стъпките.

[INSERT_ELEMENTOR id="63587"]