fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
220 лв.

НейроЦели - Алгоритъм 8 в Нейрографиката

БЕЗ СЕРТИФИКАТ

Овладейте най-мощния алгоритъм за моделиране на вашия живот, на ваши реални цели и  постижения.

Трябва сами да определите бъдещето си, в противен случай други ще го направят вместо вас. Описвайте чрез изображения, впечатлявайте, вдъхновете се, предвидете и създайте. Уникален авторски курс за овладяване на Нейрографиката на експертно ниво. Техники, за които никога не сте предполагали, че съществуват. Всеки има цели независимо в каква възраст или ситуация е, но не всеки има резултати.

Това е най-мотивиращият алгоритъм в Нейрографиката. Той учи как правилно да формулирате цел. И най-важното – как да начертаете цел, така че тя да подтиква и вдъхновява. Алгоритъмът се използва активно от треньори, психолози и коучове.

Той е може би вторият по значимост в Нейрографиката след Алгоритъм за премахване на ограниченията. НейроЦел отваря напълно различен свят за нас: светът на желанията. 
Затворете очи и покажете с ръка къде е вашата цел. Някой показва, че е отстрани или отзад.. Някой показва, че целта е директно напред. Ако покажете с ръка, че целта ви е напред, това означава, че все още не сте готови да постигнете целта си. Все още трябва да стигнете до нея. Целта трябва да бъде във вас и само във вас. А онова, което е напред и предстои, е Резултатът! 

Да поставиш цел е просто, екзистенциално знание. Това е интегративен, геометрически способ на мислене, който различава какво е цел и резултат. Целта е това, което ни концентрира и мотивира, а Резултатът е това, което ни прави удовлетворени, щастливи. Постижението е линията, по която развитието на контекста се движи към Резултата.

Цел, постижения и резултат са напълно различни неща и имат различно графично изображение. Когато казваме думата „цел“, всъщност казваме: „Това ме мотивира!“ За повечето хора това, което ги мотивира в началото, е много различно от това, което получават в края. Защо? Тъй като в процеса на постигане се появяват толкова много фактори, които влияят на резултата, че е практически невъзможно да се предвиди какъв ще бъде този резултат в крайна сметка. Целта е това, което мотивира и въодушевява човек. Почувствайте и нарисувайте всички възможни стъпки, за да постигнете най-добре целта си.

В процеса на обучение ще се научите: 

 • как да създадете визуални образи, които са заредени и водят до успех и постижения
 • как да се доближите до желания резултат
 • как да визуализирате далечното, така че да мотивира съзнанието и да ви дърпа напред
 • как да зададете мащаба на амбициозна цел
 • с какви техники може да моделирате целия процес от поставяне на цел до получаване на резултат
 • как да повишите личната ефективност и мотивация
 • как да неутрализирате ограничения във вашите стъпки към целите ви
 • как да премахнете вътрешния си стрес, свързан с взимане на решения
 • как да синхронизирате целите и ценностите си
 • как да имате положителна промяна и взаимодействия с околния свят
 • как да формирате нови естетически умения и знания

 

Да рисуваме!