fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
220 лв.

НейроМандали - Алгоритъм 5 в Нейрографиката

БЕЗ СЕРТИФИКАТ
В този алгоритъм  ще научим за енергията на мандалите в съчетание с Нейрографиката – едно удивително знание, чрез което можем да заредим с мощна енергия реалността си!

За да изучавате НейроМандали, препоръчително е да сте преминали трите базови курса - Алготиритъм 1, 2 и 3 на Нйрографиката! Курсът се преподава на ниво Позвател за разрешаване на лични промени и е без право на преподаване.

Курсът НейроМандали е петият алгоритъм в Нейрографиката.

Тук изучавате основни принципи и закони при рисуването на 7 -степенната мандала, с която правим мощна хармонизация по актуални за вас теми.

Ще научите как да създадете НейроМандала – уникална индивидуална работа, която не може да се повтори, тъй като ще бъде изградена върху уникалността и характеристиките на вашата личност, душа и вашия житейски опит. Ние хармонизираме себе си, хармонизираме отношенията си със света. Активираме нови невронни връзки, за да създадем пълноценен и изобилен живот.

Ще откриете мощната вътреша енергия и потенциал за развитие и в допълнение ще получите невероятно красива картина, която ще работи във вашия дом, апартамент, офис за вас и вашата среда чрез активиране на огледални невронни връзки. И мандалата на изобилието може да бъде създадена като подарък за вашите близки или приятели.

Можете да работите чрез този уникален алгоритъм всеки път, когато ви е нужна сила, увереност и хармония. Стартирайте изобилие в живота си!

Нейрографическата мандала – това е много фин, усърден процес на създаване на смисъл, благоденствие и хармония в живота.

Този курс е за всеки:

 • който обича да рисува и в същото време да облича със смисъл и енергия своите творения
 • който иска да разбере защо мандлата е енергийна рисунка
 • който иска да овладее нов метод за познание и трансформация на себе си и света
 • който иска да открие нови възможности и ресурси в живота си, създавайки нови невронни връзки

Какво ще научим в курса:

 • ще  открием  7 нива на съзнание и как да ги използваме в 7-степенната мандала
  ще заредим мандалата със необходимите сили, като визуализираме източника на ресурсите на нашата родова памет
  варианти и взаимодействия на мандали
  ще съчетаем ресурсите и потенциала ни, променяйки реалността на съзнанието
  ще създаваме композиции от мандали в съответствие с обстоятелствата, свързвайки ги в един образ на субективната реалност

Аз съм Меглена Костова, накратко – Мега
вашият инструктор по метода Нейрографика

Дипломирана в Института по психология на творчеството. Художник, изследовател, създател на МегАрт Център за творческо развитие, невероятните курсовe “Отключи худoжника в теб” и авторски метод “Рисувай с две ръце”.

Аз ще ви покажа как с помощта на метода Нейрографика можете да подобрите живота си. Научете повече тук: www.megart.bg/nevrografika/

Деветте алгоритъма в Нейрографиката

Курсът е част от цялостна програма за изучаване на този метод.

Програмата включва 9 алгоритъма, изучавани в Нейрографиката, в които са включени 48 техники.  Усвояването им ви дава дълбока личностна трансформационна практика и техники и инструменти за управление на живота ви. 

Алгоритмите на Нейрографиката  са свързани с решаването на стратегически проблеми, на комуникационни казуси, с техники за моделиране на личността, с концепция и реализиране на целите, с решаването на казуси и постигане на резултати, с освобождаването от ограничения, с хармонизиране на личността и психологическия комфорт, със свързване с енергията вътре в нас и с вселенските ресурси.

Алгоритъм №1 Базов алгоритъм – Ползвател
Алгоритъм №2 Базов алгоритъм – Нейрокомпозиция
Алгоритъм №3 Базов алгоритъм – НейроЦвят
Алгоритъм №4 Нейроскици
Алгоритъм №5 Нейромандали
Алгоритъм №6 Нейрочовек
Алгоритъм №7 Нейрокомуникация
Алгоритъм №8 Нейроцел
Алгоритъм №9 Нейровреме

Да рисуваме!