fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#8 Трансформирай минуса в плюс и виж живота си в друга светлина
с  Нейрографика  

ОНЛАЙН уъркшоп с Меглена Костова – инструктор по Нейрографика

Как виждаш събитията в живота си, как се чустваш и какво искаш да ти се случва оттук нататък

Понякога се вглъбяваме в начина, по който се чустваме от дадено събитие и сме склонни да мислим за предопределност в доста негативни краски, да не виждаме цялостната картина и да пренебрегваме сигналите за успешни и позитивни промени в живота си които не винаги започват с лесни стъпки. 

Има мисли, ситуации и свои реакции които бихте искали да ги е нямало или да сте постъпили по друг начин. С Нейрографиката може да промените дори миналото си, начина по който се отнасяте или мислите за някое събитие или към самите себе си. Ще опредeлим моментите или чувствата, които искаме да променим. Какво ще ни накара да се чувстваме щастливи, кой положителни акпекти искаме да вложим в нашето настояще и бъдеще.

В уъркшопа….

✔️ ще откриеш много лесен и успешен начин да се справиш със всичко това чрез метода НЕЙРОГРАФИКА
✔️ Ще приемеш, че минусите в живота имат своето място и ще ги превърнеш в позитивна енегия, която да те тласка напред в желаното бъдеще, което да те направи щастлив
✔️ Ще създадш баланс и хармония
✔️ ще можеш да поемеш контрол над обстоятелствата в живота си – ще нарисуваш и проектираш промени и успехи за себе си

С този уъркшоп искам да ти помогна и Ти откриеш своето място в този свят и своята Мисия, да привлечеш необходимите ти сила, хора, възможности и хармония.

С Нейрографиката работим за този миг, в който ще си кажете – Моят живот изглжда вече по различен начн!

Аз съм Мега Костова,

инструктор съм и преподавам Нейрографика. Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с тези красиви абстрактни рисунки. С метода можеш да намериш решение за всяка една област от живота си.

⭐ Нейрографиката е метод за самопомощ ⭐ Работи се лесно и приятно ⭐ Не е необходимо да имаш специални умения по рисуване ⭐ Ще работим стъпка по стъпка заедно онлайн  ⭐Опитай с мен.  

 • водещ – Меглена Костова инструктор по Нейрографика; 
 • получавате личен профил в моята платформа за обучение;
 • видео урок в режима “прави като мен”;
 • можете веднага да започнете да рисувате в удобно за теб време и място;
 • необходими материали: А4 бели листа, черни маркери или флумастери и цветни моливи;
 • да рисуваш Нейрографика е лесно и приятно;
 • не се изискват специални умения по рисуване;
 • имаш 365 дни достъп до уъркшопите;
 • всяка тема може многократно да се рисува за постигане на по-добри резултати;
 • не ти е необходима видеокамера;
 • как работи платформата за обучения вижте ТУК.

Нейрографиката е визуален метод за работа с подсъзнанието и ефективен начин да промениш живота си към по-добро.

Да се рисува Нейрографика е достъпно за всички, нямаш нужда от каквито и да е умения по рисуване. Нейрографиката има своя графична азбука – кръг, триъгълник, квадрат и линия. Революционното в тази азбука е нейролинията (патентована като Линията на Пискарьов). Тя има много интересна характеристика и копира живата природа, където всичко е уникално и бионично.

В За разлика от академичното рисуване и от многобройни училища и методи за саморазвитие, тук, в Нейрографиката, ние рисуваме живота си, семейството, работата, приятелите си, пътуванията, ежедневните и глобални цели, мечтите, преживяванията. Нейрографичното рисуване не е обектно рисуване, а абстрактно, през подсъзнанието.

В основата на Нейрографика е невропластичността, свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, повторението, визуализацията, себесъзнателното моделиране. Създаваме и засилаваме своите невронни връзки, свързани с нещата към които се стремим.

Методът и техниките на Нейрографика позволяват да генерирате нови мисли и чувства, иновативни решения, да създавате свой път,  да заредите нова програма в живота си, да минете в състояние на вдъхновение и енергия и можете да прилагате към всеки аспект от живота си. Методът се основава на научните принципи на социологията, психологията, философията, емоционалната интелигентност, личностната мотивация.

С метода Нейрографика нещата се случват сами, след като трансформираме проекцията на себе си в по-добра проекция.

Повече за метода Нейрографика >>

Kак работи платформата за обучения вижте ТУК.

Отзиви от нашите курсисти

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли в/у собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това 🙂
Павлина Аладжова
Преди време бих казала съвсем случайно, но днес съм сигурна,че няма нищо случайно в този свят и метода е дошъл в живота ми точно, когато е трябвало. Разбрах за него от една колежка, тя ме "Зариби", за което съм и много благодарна! Благодаря и на Вас, че правите възможно да се докоснем до чудесата на Нейрографиката!😊
Nikolina Takvorian
Първоначално ме привлече красотата на картините, които видях. Дори не подозирах какво означават те и какво се случва с нас рисувайки. Но още след първите изречения в уоркшопа бях сигурна, че това идва при мен в точния момент. ❤️❤️❤️
Teddy Lisheva
Влез в Уъркшопа!