fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#41 Витлеемската звезда – Ново начало

Поредица Новото ДНК

Тук ще намерите уъркшопи с важни лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени лични ситуации. С Нейрографична техника можете да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувайте картината на своя живот!

Как да продължим напред, как винаги да намираме сили и смелост за предизивиктелствата на живота. Как да сме подготвени и лесно да се придвижим към благоднствие, хармония и ежедневни успехи.

Нека създадем нашата Витлеемска звезда, която не е просто надежда, тя е очаквана и е обещание – ние ще нарисуваме собствения си път.

Ще очертаем миналото и бъдещето или периодите, между които ще направите прехода си. Ще нарисуваме нашите събития или аспекти, които искаме да ни се случат, минавайки към новият си период

  1. Да почистим, освободим нашето вътрешно аз
  2. Ще помислим какво искаме да почистим или осветлим в света около нас
  3. Ще поспрем и ще облечем с осъзнатост всчико знаичмо за нас
  4. Ще трансформираме – какво  искате да транформирате в живота си?
  5. Какво искаме да интегрираме, между кои неща искаме да намерим баланса
  6. Нека погледнем от друг ъгъл
  7. Ще определим пътя на каквито порнеби искаме да имаме
  8. Ще разширим, ще дадем път ня някои неща, качества, взаимоотношение или цели

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

282697029_722551485863415_7799550443724431117_n

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”. 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с този красив и новаторски метод. 🌈 Научете повече за Нейрографиката 

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9-те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече

Стани творец на живота си с Нейрографика.