fbpx
Настоящ статус
Вие не сте записан за този курс
Цена
59.00 лв

#36 Освободи се от страхове и фобии

Поредица Новото ДНК

Тук ще намерите уъркшопи с важни лични и емоционални теми.
Ще ви помогна да преминете през трудни, мечтани или неизяснени лични ситуации. С Нейрографична техника можете да моделирате всеки аспект от реалния си живот. Нарисувайте картината на своя живот!

➡️ Да рисуваш Нейрографика е интересно и лесно! Не се изискват специални умения по рисуване. 

Не е ли време и ти да започнете да сбъдваш своите мечти и да се радваш на благоденстващ и щастлив живот?

За всички е ясно, че освен храна, вода, въздух, най-основна човешка нужда е и нуждата от сигурност. Мозку=ът ни е податлив на влияния, лесно възприемчив към външния шум на новните, хората, ужасяващи събития или световни конспирации… наред с дребните страхове от тъмно, тясно, дълбоко или непознато. Някои хора са уплашени от възможността да бъдат отхвърлени, да не бъдат принати или д ане останат самотни.

Какво да правите с пороя от заплахи, който ви залива всеки ден?
Къде намирате убежище? Как да се скриете? Има ли с какво да  преодолеете това?
Как можете да създадете усещане за спокойствие и да живеете с оптимизъм, когато сте под наплива от страхове, идващи както отвън, така и отвътре?

С Нейрографика ще започнме да променяме това състояние за скованост, ще разберем че страховете не са толкова страшни и че оградите могат да се снижат или дори да изченат . Нарисувайте своята собствена свобода, избаение и светлина. Защото имате нужда от въздух, кото да вдишвате спокойно и път по който да ървите с високо вдигната глава.

282697029_722551485863415_7799550443724431117_n

Меглена Костова - вашият инструктор по Нейрографика

Художник, дипломиран инструктор, специалист и естетически коуч по Нейрографика, изследовател, създател на МегАрт Център, курса “Отключи художника в теб” и метода “Рисувай с две ръце”. 

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

Вече няколко години помагам на много хора да променят живота си с този красив и новаторски метод. 🌈 Научете повече за Нейрографика

Уъркшопа е от ПОРЕДИЦА ОНЛАЙН УЪРКШОП авторска Нейрографика

НОВОТО ДНК – рисувай с Мега Нейрографика! Трансформирай себе си!

Поредицата Новото ДНК ни учи как да подобрим нашата микросреда и да програмираме спокойствие и стабилност в своята вселенa. Нека да програмираме и настроим нашето ново ДНК с помощта на този удивителен метод Нейрографиката за здраве, просперитет, успех, спокойствие и благополучие. Предлагам ви онлайн, стъпка по стъпка да рисуваме заедно в режим “Гледай какво правя и повтаряй след мен”.

Видео уъркшопите от Проекта “Нарисувай новотo си ДНК с МЕГА Нейрографика” можете да намерите тук:  https://courses.megart.bg/workshops/

За да има методът успешен и траен ефект при работа с вашите казуси можете да преминте обучение  в метода Нейрографика –  9-те алгоритъма на Нейрогафиката ви дават методика за подход и решение за всички житейски ситуации – научете повече