ЗА ХОРА, КОИТО ТЪРСЯТ СЕБЕПОЗНАНИЕ, РАЗВИТИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ

БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР

Въведение в метода Нейографика

как можеш да усвоиш умението да бъдеш успешен, да решаваш проблемите си и да постигаш баланс

15 юли – онлайн, на живо

Живеем в забързан, сложен свят, където матрицата те притиска и не успяваш да се реализираш. да мечтаеш, затиснат си със срокове, обстоятелства, трудни взаимоотношеня… а свободата да избираш как живееш изглежда като непостижима цел.

Личният ти потенциал от знания, умения, навици, вярвания, е твоят най-голям капитал. От неговото развитие най-много зависи качеството на живота ти в бъдеще.
Ако искаш да живееш по-добре, трябва да се запиташ – успяваш ли да използваш собствения си потенциал, познаваш ли себе си, работиш ли за своето развитие, искаш ли да постигнеш повече?

„Инвестирането в себе си е най-добрата възможна инвестиция, която можете да направите.“
Робин Шарма

Tози уебинар е за теб: 

  • Ако искаш да научиш за иновативна техника за самопомощ и личностно развитие 
  • Ако искаш да направиш крачка към себепознанието
  • Ако искаш да трансформираш ограниченията си във възможности
  • Ако искаш да разбереш как подсъзнанието работи с визуализацията и себесъзнателното моделиране
  • Ако искаш да научиш какво е метода Нейрографика и как можеш да препрограмираш своя реален живот в желаната от теб посока

Метода Нейрографика не е артистично приключение а ключ към себепознанието и и възможност да изградиш своя по-добър свят – за себе си и за другите.

В уебинара “Въведение в нейрографика” имате възможност да се запознаете с една техника на метода и това е първа стъпка в изучаването на Нейрографика.

КОГА: 15 юли (понеделник) ОНЛАЙН НА ЖИВО, с водещ Мега Костова, инструктор в метода Нейрографика

ЧАС: от 20:00 часа на LIVE

✍️ РЕГИСТРИРАЙ се сега и веднага ще ти изпратя, три кратки видеа „Първи стъпки в Нейрографиката“

Уебинарът ще се проведе във Фейсбук група Мега Нейрографика с Меглена Костова 

  Ако имаш въпроси, пиши ми тук m.me/megart.bg

Рисувай с мен НЕЙРОГРАФИКА за… 

Какво те очаква?

Можеш да останеш там където си, да приемеш каквото ти се случва и да лавираш според обстоятелствата, НО можеш да избереш да промениш това.

Има нещо, които можете да направите, за личностното ви развитие и да изживеете най-вълнуващото си „аз“, и то е – НЕ ПРЕСТАВАЙТЕ ДА УЧИТЕ!

Открийте метода Нейрографика!

Обучение в метода Нейрографика ще ти открие начин 

🔸 САМ да управляваш живота си

🔸 Да разбереш, че можеш да се освободиш от гняв, страх, тревожни състояния и стрес

🔸 Да научиш ефективно да планираш и управляваш времето си

🔸 Да намираш хармония за себе си и в отношенията с другите

🔸 Да постигаш целите си и да напрвиш живота си по-успешен

🔸 Да си върнеш свежестта и удовлетвореността на живота си

До началото остават

Meтодa Нейрографика

🥰Нейрографика е визуален метод за работа с подсъзнанието, койтон обединява изкуство и психология, за да помага на хората да се справят със стреса, да откриват нови идеи и да подобряват своята лична и професионална ефективност.

“Нейро” – са нашите невронни връзки, а “графика” е графичното им изображение.

Човекът е съвкупност от впечатления, модели на мислене и поведение. Невропластичността е свойството на човешкия мозък да се променя под въздействието на опита, желанията или под осъзнатото влияние, като нейрографичното рисуване.

Рисувайки мислите си, ти можеш да ги трансформираш в желана от теб посока или резултат, да генерираш нови чувства, иновативни решения, да заредиш нова програма в живота си, да минеш в състояние на вдъхновение и енергия.

Научиш ли веднъж какво е Нейрографика и как да работиш с този метод – ще спечелиш знание и умение, което може да практикуваш цял живот.

⭐ Уебинара с Мега Костова ви дава възможност да се запознаете с метода на Нейрографиката.

 ✍️ За да рисуваш Нейрографика, НЕ се изискват специални умения или опит в рисуването.

>>🙂 Рисуването и метода Нейрографика се разбира лесно и няма възрастова граница 🙂 <<

Отзиви от тези, които се осмелиха да опитат

Рисувам нейрографика, защото е много увлекателно и приятно за мен. Аз също попаднах НЕслучайно на един от безплатните уоркшопи на Меги, реших да се включа от интерес и наистина се увлякох ... Вече имам 9 нейрографики. Аз съм творец и винаги съм се интересувал от влиянието на собствените мисли върху собствения ни живот ... Нейрографика е естественото продължение на това 🙂
Павлина Аладжова
Толкова живи и разнородни! Напоследък се събуди потребността ми да работя с метода и интензивно рисувам за различните си цели. Интересно ми е да наблюдавам преживяванията си по време на раждането на всяка рисунка и индикациите, които тя ми дава по конкретния казус. По моите наблюдения методът е задълбочен и спомага за постигането на трайни резултати като част от цялостен подход за лична промяна. Мега, много ти благодаря, че ме научи 🙂
Надя Атанасова
Това е моята първа нейрографика от първи алгоритъм "Разкриване на намерение ". Имах съпротивления докато рисувах. Различни емоции и картини изскачаха на повърхността. Едва я завърших и определено не ми хареса. Днес получих и първата си супервизия от Мега, където получих много положителна обратна връзка, макар (явно подсъзнателно, според моите чувства и нагласи) да очаквах доста по-критични насоки.Благодаря, Мега 🙏 С радост искам да споделя, че след първата си ( тази ) рисунка открих пречките и блокажите си, продължих да рисувам и към днешна дата самонаблюдавам огромни креативни промени и рисунките ми драстично се промениха, вече ми харесват.❤️
Hadef Alabadi
Здравейте. Споделям две НГ от базово ниво. Първата е по алгоритъм АСО 2, втората е АСО експрес. И двете са на една и съща болезнена за мен тема... Имам случвания и първи стъпки в разрешаването на казуса, по който рисувах. Нейрографиката работи, независимо от това дали вярваме, можем и действаме... Благодаря, Мега. Продължавам смело напред със следващият курс. Рисувайте и вярвайте!
Diana Boneva

Защо да ми се довериш

Меглена Костова

Аз съм Меглена Костова,

Инструктор по Нейрографика от 2019 година

Повече от 1000 мои курсисти вече знаят как сами да управляват живота си с маркер в ръка

Преподавам 9 сертифицирани курса по Нейрографиката и над 100 авторски уъркшопа, които са в помощ, за да преминеш през трудни ситуации, да програмираш своя успех, да се заредиш с вдъхновение и усетиш хармонията.

Като художник и изследовател на творческите възможности на човешкия ум, моята мисия е да ти помогна да отключиш творческата си същност и енергия, a това може да промени всяко твое решение оттук нататък…

Препоръчвам Нейрографика на всички, които са решили да изучават практики за личностни промени. Аз ще ви помогна успешно да изучите и прилагате този уникален метод както в личния живот, така и във вашия бизнес.

КАК ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ уебинара „Въведение в метода Нейрогафика?“ с водещ Меглена Костова – инструктор по Нейрографика

📅 КОГА – 15 юли (събота)  ОНЛАЙН LIVE – 90 минути уъркшоп

🕗 Започваме точно в 20:00 часа LIVE

✍️ За да имате пълния ефект и възприятие на метода е необходимо да си набавите черни маркери и цветни моливи. Но и лист и химикалка ще свършат работа:)) за да се рисувате нейрографика и да добиете лични впечатления.

✍️Не се изисква да имате умения по рисуване, нито уебкамера.

Ще получиш актуална информация за предстоящото събитие на имейла си.

 за въпроси не се колебай, пиши ни тук – m.me/megart.bg