НейроКоледна приказка
с Мега

Коледната атмосфера е винаги чудесна и вдъхновяваща!

Тя е съвкупност от традиции и специални моменти и най-много се вълнуват децата.
Традиционно желанията на съвременните децата свързани с модерните дигитални играчки, любими анимационни герои, домашни любимци но може и да се изненадате какво пишат децата до Дядо Коледа, а вие какво бихте написали?

Нещо Коледно… нещо традиционно…нещо, което да зарадва всички:))

☃️ ✍️Нарисувай си Коледна приказка с Мега

Нека извикаме Коледния дух с детска рисунка, като нарисуваме заедно с децата – ще се появят камбанки, подаръци, дядо коледа, нагелчета…. ОПИТАЙТЕ – почти час, и накрая всеки ще има своя рисунка с коледни чудеса. Намерете бързп цветни моливи, флумастер или маркет и бял лист. 

Нейрографика е вълшебно рисуване, което кара нещата да се случват, когато идават от сърцето и ума:) научи повече>>

🎄 Да украсим и после ПАК да украсим

Децата обичат да помагат при украсяването на елхата и дома, създавайки уют в дома и душите им.
Коледни джуджета, ангелчета, камбанки и коледни шапки са неизменна част от тази магична атмосфера:)) не забравяйте сладки с джуджета, елхички и звезди.

🎁 Подаръци

Най-вълнуващо на Коледа за децата е раздаването и получаването на подаръци. Ето и 5 идеи за полезни подаръци за деца, които развииват финната моторика, творческото мислене, въображението, интуицията, вниманието, цветово възприятие: книга🎁 пъзел🎁конструктор🎁 творчески комплект – направи си сам🎁

Каквото и да правите заедно с децата или цялоо семейство създава  емоционалната привързаност и резултатът е щастие и спомени.

🎶 Коледни песни и приказки

Децата обичат да пеят коледни песни, да слушат коледни приказки и да участват в семейни игри. 

🎅 Среща с Дядо Коледа

Вълшебството на срещата с Дядо Коледа, който изслушва желанията на децата е незабравимо и вълнуващо. Без добрия старец няма да има нито Коледа, нито подаръци.

👩😀 Семейно сплотяване

Коледа е време за събиране на голямата фамилия. Поздравяваме и се чуваме с близки и далечни. Всичко е вкууууусно и някак благодарност и обич преливат отвсякъде – ставаме творци на специални моменти.

Аз съм Меглена Костова, инструктор по Нейрографика и ще ти покажа как работи метода Нейрографика

Нейрографиката е визуален метод за самопомощ, за разрешаване на проблеми, казуси и постигане на цели. 

Рисувайки мислите си, ти можеш да ги трансформираш в желана от теб посока или резултат, да генерираш нови чувства, иновативни решения, да заредиш нова програма в живота си, да минеш в състояние на вдъхновение и енергия.

Един път научиш ли какво е Нейрографика и как да работиш с този метод – ще спечелиш знание и умение, което може да практикуваш цял живот.

научи повече >>

Още коледни авторски уъркшопи с метода Нейрографика и Мега Костова

Нарисувай своя празник, планирай своите чудеса, сбъдни своите желания – опитай!